Kaymakam Balcı'nın mesajı şu şekilde:

"Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

FETHİYESPOR ISPARTA 32 SPOR KARŞISINDA ŞOV YAPTI FETHİYESPOR ISPARTA 32 SPOR KARŞISINDA ŞOV YAPTI

Köklü bir geçmişe, ülke sathına yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip Jandarma Teşkilatı, teknolojik gelişmeler ışığında gücünü arttırmış ve ülkemizde güven unsurunun artması için çok ciddi çalışmalara imza atmıştır. Jandarma Teşkilatının, Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde, gerektiğinde canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.

Her coğrafyada ve şartta, mesai mefhumu gözetmeden, vatan sevgisiyle hizmet eden kahraman jandarmamız, her geçen gün nitelik kazanan personeli, öz kaynaklarımızla imal edilen modern silah ve teçhizatıyla, asayişin ve güvenliğin temini, önleyici tedbirler, suç ve suçlularla mücadele konusunda çok önemli başarılar elde etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken, halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Kaynak: Bultenler