Kamu personeli alımı ilanları dahilinde bir yeni SYDV personel alımı ilanı daha yayımlandı. Muğla ilinde kamu hizmeti veren Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü şubesinde Büro Görevlisi alımı yapılacağı ilgili vatandaşlara duyuruldu.

İLÇEYİ SİYAH DUMAN KAPLADI İLÇEYİ SİYAH DUMAN KAPLADI

Fethiye SYDV Büro Görevlisi Alıyor

Muğla ilinin Fethiye ilçesinde kamu hizmeti vermeye devam eden ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü dahilinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 1 kişilik kontenjan ile Büro Görevlisi alımı yapılacaktır.

Başvuru Süreci 

Adayların başvurularını tamamlamayabilmeleri için SYDV resmi internet sayfasından online olarak işlem yapmaları gerekmektedir. 1019771 numaralı ilan ile işlem yapacak olan adayların son başvuru tarihi 12 Şubat 2020 olarak açıklanmıştır. Adaylar en geç 13 Şubata kadar evraklarını Fethiye SYDV şubesine teslim edecektir.

Başvuru Şartları

SYDV büro görevlisi alımı için başvuru yapacak olan adayların;

1- Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak,

2- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Fen Edebiyat-İnsani Bilimler Fakültesi, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden en az lisans düzeyinde mezuniyet sahibi olmak,

3- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

4- Muğla Fethiye ilçesinde ikamet ediyor olmak,

5- KPSS P3 puan türünden en az 60 puana sahip olmak, şartlarının sağlanmış olması gerekmektedir.