Muğla'nın dünyaca ünlü plajları arasında en güzel plajlarından biri olan Çalış Plajı, her yıl yüzbinlerce insanı ağırlıyor. Çalış Plajı'nda hizmete açılan Zirkon Beach Camping, 'bölgenin en iyi' Camping ve Karavan Alanı olma özelliği taşıyor. Zirkon Beach Camping'in işletmecisi olan Gerçel Kara, önceliklerinin misafirlerini rahat ettirmek ve verebilecekleri en iyi hizmeti vermek olduğunu söylüyor. Zirkon Beach'te, gerek Çalış Plajı'nın güzelliği, gerek muhteşem deniz ve adalar manzarası, gerek sizi kendisine aşık eden doğa bir kampçının tüm isteklerini karşılıyor.

Güler yüzlü ve işini layıkıyla yapan personeli ile Zirkon Beach Camping'te alışageldiğiniz camping ve karavan deneyimlerini unutun. Zirkon Beach Camping, az önce saydığımız tüm özellikler için şişirilmiş bir fiyat politikası izlemiyor. Bir anlamda doğal güzellikleri ve imkanları misafirlerine olduğu gibi sunuyor.



ZİRKON BEACH CAMPİNG'TE NELER VAR?

Öncelikle, Zirkon Beach Camping'te sunulan hizmetler, sıradan bir kamp veya karavan deneyiminden çok farklı bir deneyim yaşamanıza neden olacak. Yeşilin ve mavinin arasında bulunan karavan veya çadır alanına yerleşin. İsterseniz kendi çadırınızda, isterseniz Zirkon Beach Camping'in otel odası konforunda tasarlanmış, yataklı ve bazalı 3 kişilik geniş çadırlarında kalabilirsiniz. Zircon Beach Camping'in size sunduğu çadırlarda nevresim ve pike gibi ihtiyaçlarınız da yine tesis tarafından karşılanıyor. Açık büfe kahvaltı isterseniz kaldığınız süre boyunca bu hizmeti ücreti karşılığında alabilirsiniz. Böylelikle rahatlamak için kendinize ayırdığınız süre boyunca kahvaltı düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca Zirkon Beach Camping'in restoran ve barı gece 2'ye kadar hizmetinizde.



ÜCRETSİZ HİZMETLER KAMP DENEYİMİNİZİ FARKLI BİR BOYUTA TAŞIYACAK

Fethiye'nin en gözde kamp alanı seçilen Zirkon Beach Camping'te, şezlong ve şemsiye, tuvalet, sıcak duş, buzdolabı, mangal, deniz pufları, mutfak, masa ve sandalye, elektrik, internet ve otopark kamp yapan tüm misafirlere ücretsiz sunuluyor. Ayrıca karavanlar için özel bir alana sahip olan Zirkon Beach'te, elektrik ve su karavanınıza kadar çekiliyor. Çadır kampı deneyimini yanı sıra karavanıyla özgür kalmak isteyenleri de düşünen Gerçel Kara ve ekibi sağladıkları tüm altyapı imkanları sayesinde, herhangi bir sorunla karşılaşmanızın önüne geçiyor.



YENİ SEZONDA BÜYÜK YENİLİKLER ZİRKON BEACH CAMPİNG'TE

Zirkon Beach Camping, önümüzdeki sezondan itibaren birçok yenilikle karşınızda olacak. Kampçı misafirlerinden gelen talepler üzerine, yeni sezon için farklı hazırlıklar içerisinde olan Zirkon Beach Camping, paket turlar hazırlayarak her gün farklı bir etkinlik organize edecek. Kış sezonunda erken rezervasyon yapma şansınız olan tatil paketleriyle, her günü planlanmış ve içerisinde atv turları, tüplü dalış, paraşüt, gece eğlenceleri, tekne turları ve birçok etkinliği barındıran bir tatile sahip olacaksınız. 

Bütçenize uygun ve farklı tatil sürelerine göre esneklik sağlayan tatil paketleri sunan Zirkon Beach, unutulmaz bir tatil yaşamanız için, size sadece rezervasyon işlemini bırakıyor.



ZİRCON BEACH'TE SÜRPRİZ ÇEKİLİŞLER VAR

Misafirlerine kaliteli bir tatil yaşatmak ve güzel anılar biriktirmelerini sağlamayı amaçlayan Gerçel Kara ve Zirkon Beach Camping ailesi, www.zirkonbeach.com  internet sitesi ve Zirkon Beach Camping'in sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli tatil hediyeleri dağıtıyor. Bu hesapları takip ederek, siz de ücretsiz tatil şansı yakalayabilirsiniz.

ZİRKON BEACH CAMPİNG İLETİŞİM BİLGİLERİ

Facebook: www.facebook.com/zirkonbeachcamping

Instagram: www.instagram.com/zirkon_beach_camping

Internet Adresi: www.zirkonbeach.com

Tatilinizi uçuştan itibaren planyabileceğiniz Internet Adresi:  www.tatilebekleriz.com


 

SİLAHLI OLAYDA HAKİM KARARINI VERDİ SİLAHLI OLAYDA HAKİM KARARINI VERDİ