Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Karagedik Mahallesi'nde yaşayan 39 yaşındaki 2 çocuk babası Recep Aykurt, geçirdiği trafik kazasından sonra yatağa mahkum oldu. 8 yıldır evden dışarı çıkamayan Aykurt'un tek isteği yataktan kalkabilmek için bir lift cihazı alınması.

YARALAR TEDAVİYE ENGEL

Yatakta rahat hareket edemediği için vücudunda yaralan oluşan Recep Aykurt, hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi. İhtiyaçlarını gidermek için eşi Sevim ile annesi Habibe Aykurt'un kaldırmaya çalıştığı söyleyen genç adam, "Ama olmuyor. Doktorlar zamanla iyileşebilirsin diyorlar. Fizik tedaviye de yaradan dolayı tedavim yapılamıyor. Yataktan kalkıp biraz hava almak için lifte ihtiyacım var. Hayırseverlerden ve yetkililerden bu cihazı temin etmelerini bekliyorum" dedi.

DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

Aykurt'u ziyaret eden Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü, "Komşumuzun durumu çok kötü. Bu konu ile ilgili büyüklerimizden özellikle Sakatlar Derneği'nden bu cihazı talep ettim. Sağlanabilirse çok rahatlayacak. Destek bekliyoruz" diye konuştu.

AYDIN AYAYDIN: TURİZMİ 12 AYA YAYACAĞIZ AYDIN AYAYDIN: TURİZMİ 12 AYA YAYACAĞIZ