Türkiye'nin bir zamanlar çok konuştuğu Fethiyespor'a şimdi yağmur gibi icra yağıyor.

Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynadığı Türkiye Kupası karşılaşmasına "Yüce Atatürk" formalarıyla çıkarak gündeme gelen Fethiyespor'da icra krizi yaşanıyor. Şükrü Saraçoğlu’ndaki maç sonrasında, önce cezaya çarptırılan, ardından TRT'deki maç özetleri kısıtlanan, elde edilen gelirlere büyükşehir yasasıyla el konulan ve geçmiş yönetimlerin politikaları kulübü icralık hale getirdi.

86 yıllık maziye sahip olan Fethiyespor’un, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, özellikle kulüp başkanı Esat Bakırcı'nın sert sözleri damga vurdu. TFF 3. Lig’e düşen ve maddi krizle boğuşan Fethiyespor'da yeni yönetim eski yönetimlerin borç enkazını ortadan kaldırmaya çalışırken, kulübe üst üste icraların gelmesi, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı'yı isyan ettirdi. 

“ALLAH BUNLARIN BELASINI VERSİN”

Fethiyespor resmi sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Kulübümüze icra yağıyor" denildi. Esat Bakırcı, eski yönetimleri kastederek, "Allah bunların belasını versin. İcralarla uğraşmaktan önümüze bakamıyoruz. Her gün yeni bir icra dosyası ile karşılaşıyoruz, fakat yılmayacağız" dedi. Yapılan bu çok sert açıklamaya geçmiş yönetimlerin nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.

"KAYYUMA TESLİM ETMEYİZ"

Kayyum seslerinin yükseldiği bir dönemde, "Fethiyespor’umuzu kayyuma teslim etmeyiz" diyerek kolları sıvayan yeni yönetim şimdi icra krizini aşmaya çalışıyor. Esat Bakırcı’nın başkanlığındaki yönetim kurulunda; İsmail Öztürk, Akhan Ugan, Cem Tufan, Halil Uran, Kenan Kıran, Mehmet Suri, Metin Sevinç, Nacit Çatal, Nail Şal, Nurkaya Gündoğdu, Osman Kurtuluş, Osman Yiğit, Önder A. Önder ve Sami Kemik yer alıyor. Denetleme kurulunda ise Oğuz Kiracı başkanlığa getirilirken, üyeliklere Bülent Demen ve Süleyman Tuncel getirilmişti. 

Kulübü icra batağından kurtarmak için kaynak arayışına giren yeni yönetiminin reform niteliğinde kararlar alacağı öğrenildi.

BAŞKAN KARACA, HERKESİ FESTİVALE DAVET ETTİ BAŞKAN KARACA, HERKESİ FESTİVALE DAVET ETTİ