Play off ilk maçını Trabzon deplasmanında Ofspor ile oynayacak olan Fethiyespor, taraftarlar derneğinin düzenlediği coşkulu uğurlama töreni ile, bu maça hareket ederken Fethiye’de 7’den 77’ye herkes kupaya odaklandı. Fethiyespor tam kadro olarak Of’a uğurlanırken, Fethiye’deki son antrenmanda oldukça heyecanla kısa bir açıklama yapan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Bugüne kadar her şeyi söyledik. Biz yönetim olarak, sporcular olarak ve teknik kadro olarak yapılması gerekenleri yapıyoruz. Kupayı Fethiye’ye getireceğiz. Futbolcularımız ligi birinci bitiremedi, ama ikinci sırada bitirdi. Belki böylesi hayırlıydı. Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Haftaya Salı günü saat 20.00’da tüm Fethiye’yi şehir stadına bekliyoruz. Finale de karşımıza kim çıkarsa çıksın, kupayı hayırlısıyla Fethiye’ye getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fethiyespor camiasına güvendiğini dile getiren Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in eşi Hülya Dinçel, “Fethiyesporun 2’nci lige çıkacağına inanıyorum. İnşallah kupa Fethiyesporun olacak. Ben Fethiyesporun Of engelini aşacağını düşünüyorum. Bu maç sonucunu da 2-0 olarak tahmin ediyorum. Finalde de İçel İdmanyurdu ile karşılaşacağımızı ve bu maçı da kazanıp kupayı Fethiye’ye getireceğimize inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Fethiyesporlu futbolcular Nurettin Çakır ve Serhat Mutlu’da “Ofspor maçını kazanıp geleceğiz. En avantajlı skoru elde etmeye gidiyoruz. Final biletini alacağız. Finalde de kupayı kaldırmak istiyoruz” dedi.
 

FETHİYE'DEKİ BU UÇUŞ ÇOK BAŞKA! BAYRAMDAKİ SAYI ORTAYA ÇIKTI FETHİYE'DEKİ BU UÇUŞ ÇOK BAŞKA! BAYRAMDAKİ SAYI ORTAYA ÇIKTI

Kaynak: İHA