FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Meclis Başkan Yardımcısı Sami Kemik, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Tufan, Şevket Süreyya Gürol, Ramazan Dim, Emre Başaran ve İbrahim Erdem’den oluşan FTSO heyeti, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ile makamında bir araya geldi. 

Ziyarette Başkan Çıralı tarafından FTSO çalışmaları ve bölge ekonomisine ilişkin bilgi verildi. FTSO tarafından yürütülen projelerin detaylarını Kaymakam Balcı ile paylaşan Başkan Çıralı, turizme ve tarıma önemli katkılar yapacak yatırımları bölgeye kazandırmak için çalıştıklarını kaydetti. Başkan Çıralı ve beraberindekiler, Kaymakam Balcı’ya yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Balcı ise kurumlarla yakın ilişkiler içinde çalışmalarını yürütmek istediğini belirterek FTSO heyetine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. 

FETHİYE’DE OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 4 YARALI FETHİYE’DE OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 4 YARALI

Kaynak: Bultenler