Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz Mahallesi'nde, 28 Ekim tarihinde meydana gelen korkunç cinayetle ilgili yeni bilgiler ve iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. İnternet üzerinden tatilcilere villa kiralama işi ile uğraşan Hasan Aydın (36), ilçede yaşamak için villa arayan Asena Ercan (27) ile tanışıp, arkadaş oldu. İstanbul'dan ilçeye gelen Asena Ercan, Hasan Aydın ile birlikte villada alkol almaya başladı. Bir süre sonra Ercan ve Aydın arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Aydın, genç kadını elleriyle boğarak öldürdü.



CİNAYETİN ARDINDAN İSTANBULA GİTTİ, KARDEŞİNİN ÖNERİSİYLE POLİS TESLİM OLDU

Olayın ardından Hasan Aydın, İstanbul'a gitti. Aydın, dün Maltepe Polis Merkezi'ne giderek, Asena Ercan'ı elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf edip, teslim oldu. Hasan Aydın'ın polise verdiği ifadesinde, "İstanbul'dan gelen kadın arkadaşım Asena ile kaldığım villada 28 Ekim gecesi içki içtik. Aramızda tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle tartışmamız kavgaya dönüştü. Sinirlerime hakim olamayıp, boğazını sıkarak, öldürdüm. Ardından da İstanbul'a geldim" dedi.

KATİLİN BABASINDAN İLGİNÇ İDDİA

Katilin babası Orhan Aydın, cinayetin sebebinin kıskançlık olduğunu öne sürerek Asena Aydın ve cinayeti işleyen, oğlu Hasan Aydın'ın 6 yıldır birlikte olduğunu iddia etti. Babanın iddiasına göre genç kızın cep telefonuna başka bir erkekten mesaj gelince oğlu Hasan Aydın cinayeti işledi.



TELEFONUNA BAŞKA ERKEKTEN MESAJ GELDİ İDDİASI

Baba Aydın, "Oğlum, Asena ile altı yıldır beraberdi. Sürekli tartışma yaşıyorlardı. 7 ay önce Fethiye'ye gelip, burada yaşamaya başladılar. Olaydan 2 gün önce İstanbul'dan gelen Asena'nın telefonuna, olay gecesi bir erkekten 'Merhaba' diye mesaj gelmiş. Asena da 'Sizi tanımıyorum' diye cevap yazmış. Ancak karşı taraf 'Nasıl tanımazsın? Daha 2 gün önce İstanbul'da beraberdik ya' diye karşılık vermiş. Bu mesajları okuyan oğlum, Asena'yı öldürmüş. Daha sonra Asena'nın cep telefonunu alıp, İstanbul'a gitmiş. Olayı diğer oğlum ikizi Hüseyin'e anlatmış. O da polise teslim olması gerektiğini söylemiş. Bunun üzerine oğlum, polise teslim olmuş, telefonu da polislere vermiş. Üzgünüz" ifadelerini kullandı.

FETHİYE’DE EV YANGINI: 92 YAŞINDAKİ KADIN KURTARILAMADI FETHİYE’DE EV YANGINI: 92 YAŞINDAKİ KADIN KURTARILAMADI