FETHİYE’DE OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 4 YARALI FETHİYE’DE OTOMOBİLLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 1’İ AĞIR 4 YARALI

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Muğla ilinin Fethiye ilçesindeki Göcek Marina bakıma alındı.Tahta iskeleler söküldü aydınlatma ve su tesisatları yeniden yapımına başlandı.

Edinilen Bilgiye göre, Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından ihale edilen Göcek Marinası bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Marinada bulunan tahta iskeleler sökülerek karaya çıkarıldı. Sahilde bulunan aydınlatma direkleri ve teknelerin kullandığı su ve elektrik alma dolapları sökümüne başlandı.

2020 turizm sezonuna yetiştirilmesi planlanan Göcek Marinası'nda söküm çalışmaları hızla ilerlediği görüldü.

Özellikle gezi tekneleri ve özel teknelerin bağlandığı tahta köprüler yıkılarak karaya çıkarıldı.

MUÇEV NEDİR?

MUÇEV bilimsel, verimli ve etkili çalışma yöntemlerini kullanarak, çevre kalitesini arttırmak amacıyla 4 Nisan 2014 tarihinde, Muğla’ya Hizmet Vakfı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı  ortaklığı ile kurulmuştur. Gelirler ile Muğla'nın çevre koruma faaliyetleri ve sosyal projelerine katkı sağlanmaktadır.

Amacımız; çevrenin korunma ve kullanma dengesinin gözetilmesi, çevrenin iyileştirilmesi, kirliliğinin önlenmesi, Muğla'da yer alan kıyı ve kentsel alanların ve tabii kaynakların korunması, ülkemizin doğal bitkisinin, biyoçeşitliliğinin  ve hayvan varlığı ile tarihi zenginliklerinin korunmasına katkıda bulunmak ve Muğla'nın doğal yaşamının güçlendirilmesini ve yaygınlaştırılmasını sağlamaktır. Hep birlikte gelecek nesillere, tertemiz bir Muğla ve yaşanabilir bir dünya bırakmak en büyük gayemizdir. 

MUÇEV, Türkiye Çevre Koruma Vakfı ve Muğla'ya Hizmet Vakfından oluşmaktadır.