Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi’nde özel bir görüşme yaptı. Fethiye’de şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan hizmetleri içeren dosyayı genel başkana takdim eden Karaca, aynı zamanda Kılıçdaroğlu’na, Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı duvar saati ile 1928 yılında çekilen bir Fethiye fotoğrafını da hediye etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Karaca’nın brifingini dikkatle dinlediği görüldü. Karaca’nın Fethiye’deki hedeflediği projeleri tek tek inceleyen Kılıçdaroğlu, bugüne kadar yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalarda Karaca’ya başarılar diledi. Karaca’yı makamında ağırlayan Kılıçdaroğlu, 1928 yılına ait Fethiye fotoğrafı hediyesinden dolayı da teşekkür etti. Karaca ayrıca Kılıçdaroğlu’na üstünde Atatürk fotoğrafı bulunan saat hediye etti.



Kemal Kılıçdaroğlu, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı Tebrik Etti


Kılıçdaroğlu 25 yıl sonra Fethiye’de seçimi kazanan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı tebrik etti. Başkan Karaca’yı sıcak bir şekilde karşılayan Kılıçdaroğlu, seçim başarısından dolayı bir kez daha tebriklerini sundu. Başkan Karaca Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a da bir ziyaret gerçekleştirdi. İkilinin samimi sohbetin ardından Karaca, hem CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

İŞTE FETHİYE'DEKİ FESTİVALDE SATILAN MANTARIN FİYATI İŞTE FETHİYE'DEKİ FESTİVALDE SATILAN MANTARIN FİYATI