Kazakistan'ın Başkenti Nur Sultan'da (Astana) devam eden Dünya Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçilerimiz bir bir zafere koşuyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesi Beşkaza Mahallesi'nin gururu olan milli sporcu Süleyman Atlı, Dünya Güreş Şampiyonası'nda, yarı finalde karşılaştığı Kazak rakibi Nurislam Sanayev'i saf dışı bırakarak serbest stil 57 kiloda finale yükseldi. Süleyman Atlı, final etabında Rus rakibi Zavur Uguev'i nakavt etmesi halinde altın madalyanın sahibi olacak.

BÜTÜN KAPILAR MUHTARIN YÜZÜNE KAPANDI BÜTÜN KAPILAR MUHTARIN YÜZÜNE KAPANDI

Süleyman Atlı'nın Dünya Güreş Şampiyonası'ndaki başarılı ilerleyişi, bugün final maçı ile devam edecek.

Başarılı sporcu Avrupa Güreş Şampiyonası'nda da serbest stil 57 kiloda şampiyon olmuş ve altın madalyayı Türkiye'ye getirmişti.

SÜLEYMAN ATLI'NIN ALTIN MADALYA MÜCADELESİ TRT SPOR'DA CANLI YAYINLANACAK

Süleyman Atlı'nın Rus Zavur Uguev ile çıkacağı final mücadelesi, bugün saat 15.00'da TRT Spor ekranlarından izlenebilecek.

Kazakistan'ın Başkenti Nur Sultan'da devam eden şampiyonada milli güreşçi, yarı finalde ev sahibi ülkeden Nurislam Sanayev'i saf dışı bırakarak, altın madalya mücadelesine çıkmaya hak kazandı. Karşılaşmaya iyi başlayamayan ve 3-1 geriye düşen milli güreşçi, son saniyelerde yaptığı 4 puanlık oyunla rakibi 5-3 yenerek, finalist olmayı başardı.

Süleyman Atlı bugün finalde Rus Zavur Uguev ile karşılaşacak.