FETÖ FİRARİSİ EMNİYET MÜDÜRÜ MUĞLA İLÇESİNDE YAKALANDI FETÖ FİRARİSİ EMNİYET MÜDÜRÜ MUĞLA İLÇESİNDE YAKALANDI

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Dalaman Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tayfun Tuncay ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Tuncay, Karaca’nın ismini daha önce sürekli olarak duyduklarını, özellikle büyükşehir belediyesi ile birlikte yaptıkları fahri çalışmaların bilindiği belirterek, “Göreve başladığı günden bu yana ziyaret edemedik. Hem kendisine başarılar dileyelim, hem de tanışmış olalım diye, Kenan Karayiğit başkanım ile ziyaret ettik. Fethiye büyük bir coğrafya, başkanımız Fethiye’de çok güzel hizmetlere imza atacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok çünkü belediye başkanlığı gibi bir görevi olmamasına rağmen 2014-2019 yılları arasında bunu duyduk Fethiye çok şanslı” dedi.

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ise Alim Karaca’nın her daim halkla iç içe olan bir kişi olduğunu belirterek, “Bizler Alim başkanımız ile birlikte yapılması gereken ne varsa yapmaya, destek olmaya hazırız” dedi. Başkan Alim Karaca ise ziyaretlerinden dolayı Karayiğit ve Tuncay’a teşekkür etti.