Fethiye’nin hatta belki de Muğla’nın tek kadın belediye başkan adayı olma özelliği ile dikkat çeken Saniye Parça Kulaç Deva Partisi Belediye Başkan Adayı olarak Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Düzenlenen kahvaltı programına basın mensuplarının yanı sıra Deva Partisi Dalaman Belediye Başkan Adayı Bilal Baykan ve Deva Partisi Seydikemer İlçe Yönetimi’de katıldı.

Kahvaltıda basın mensupları ile tek tek sohbet eden Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Saniye Parça Kulaç yaptığı konuşmada  “Siz değerli basın mensubu arkadaşlarım ile bugün biraz sohbet etmek için bir araya gelmek istedik.  Ayrıca Fethiye Belediye Başkan Adaylığımı da ilk sizinle paylaşmak istedim. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

“FETHİYE’YE DAHA FAYDALI HİZMETLER YAPMAK VE YAPTIRMAK ADINA DEVA PARTİSİ’NDEN FETHİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDUM”

Konuşmasına siyasete 3 yıl önce başladığını ifade ederek devam eden Saniye Parça Kulaç “Bundan 3 yıl önce siyasi hayatıma başlarken tek amacım vardı. Siyaseti yaşadığım ilçeye faydalı olmak için araç olarak kullanmak istemiştim. Aradan geçen 3 yılın sonunda arkama dönüp baktığımda kendime göre elimden geldiği kadar Fethiyemiz için bir şeyler yapmaya gayret gösterdim.  Şimdi 3 yıllık ilçe başkanlığım sonrasında hizmet alanımızı bir adım öteye taşımak, Fethiye’ye daha faydalı hizmetler yapmak ve yaptırmak adına Deva Partisi’nden Fethiye Belediye Başkan Adayı oldum” diye konuştu.

“TABİİ BİR KADIN İÇİN ÇOK ZOR BİR YOL. AMA HAYATIM BOYUNCA HİÇBİR ZAMAN KOLAYA KAÇMADIM”

Bu süreçte işinin çok zor olduğunu belirten Saniye Parça Kulaç “Tabii bir kadın için çok zor bir yol. Ama hayatım boyunca hiçbir zaman kolaya kaçmadım. Her zaman zor olan başarıların peşinden koştum. Belki de Muğla İli genelinde tek kadın belediye başkan adayı ben olacağım” dedi.

“OKUL SONRASI GENÇLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN VAKİT GEÇİREBİLMELERİ ADINA SOSYAL ALANLAR YARATMAK İÇİN ADAY OLDUM”

Neden aday olduğu konusunda da açıklama yapan Saniye Parça Kulaç “Tabi ki bana soracaksınız neden aday oldunuz? Neden aday olduğumu kısaca ana başlıkları ile anlatmak istiyorum. Tabi ki daha sonra projelerimizi ayrıntılı bir şekilde sizlerle paylaşacağız. Ben çocuklarımızın evlerinden okullarına güvenli bir şekilde gidebilmelerini sağlamak, okul sonrası gençlerimizin ve çocuklarımızın vakit geçirebilmeleri adına sosyal alanlar yaratmak, gençlerimizin hayata atılmadan önce onların yanında olduğumuzu göstererek kuracakları işlerde ve geliştirdikleri projelerde destek olmak için aday oldum” dedi.

“FETHİYE’MİZİ KORUYARAK GELECEK NESİLLERE DAHA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BIRAKMAK İÇİN ADAY OLDUM”

Belediye  başkan adayı olmasının nedenlerini açıklamaya devam e en Saniye Parça Kulaç “Asgari ücretle ve emekli maaşı ile evini geçindirmeye çalışan ailelerimize destek olmak, evde çalışan kadınlarımıza ne kadar güçlü olabileceklerini hatırlatıp ekonomiye daha fazla katkı sağlamalarına yardımcı olmak, esnaflarımıza iş alanları sağlayıp istihdamı arttırmak adına çalışmalarında yardımcı olmak, doğal ve tarihi güzellikleri ile dolu Fethiye’mizi koruyarak gelecek nesillere daha güzel bir şekilde bırakmak için, koruyup kullanarak turizmden daha çok pay alarak ilçemizin refah seviyesini arttırmak, ürettiğimiz tarım ürünlerimizi ve coğrafi işaretli ürünlerimizi markalaştırarak çiftçimizin daha çok kazanmasını sağlayarak emeğinin karşılığını alması, Fethiye’mizde körfezimizin daha fazla kirletilmemesi, sokak hayvanlarının kendilerine ait alanlarda yaşamlarını devam ettirebilmeleri  yaşadığımız yere sahip çıkmak, vatandaşımızın sağlık, huzur ve refahı, kendi cebimiz için değil Fethiye’de nefes alan herkes için, hizmet etmek için belediye başkan adayıyım” diye konuştu.

“FETHİYE’YE KADIN ELİ DEĞMESİNİN ZAMANI GELDİ”

FETHİYE'DE GALATASARAY ŞAMPİYONLUK GECESİ FETHİYE'DE GALATASARAY ŞAMPİYONLUK GECESİ

Saniye Parça Kulaç konuşmasının son bölümünde “Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’de nefes alan herkesin derdine deva olmak için geliyoruz. Artık yeter. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi.  Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ