SON DAKİKA: Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Muslera sonrası yeni bir kaleci transferi yapmak isteyen yönetim, şimdiden kolları sıvadı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Muslera'nın yerine gelecek olan kaleci de netleşmeye başladı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbiden bir puan çıkardı. Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada kontrollü bir oyun tercih eden iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı.

Toplam 45 faulle sahne olan karşılaşmada oyunun akışı sık sık kesilirken, düşük tempoda geçen mücadele golsüz berabere sonuçlandı.

İki takımın da puanını 44'e çıkardığı ligde Fenerbahçe ilk yarıyı lider, Galatasaray ise averajla ikinci sırada tamamladı.

4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ SONA ERDİ

Galatasaray, Fenerbahçe ile berabere kalarak ligde 4 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı.

Sarı-kırmızılı takım, 12. haftada Atakaş Hatayspor'a yenildikten sonra sırasıyla Corendon Alanyaspor, Siltaş Yapı Pendikspor, Yukatel Adana Demirspor ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü mağlup etmişti.

GALATASARAY'DA TRANSFER GELİŞMESİ

Ara transfer dönemine kısa bir süre kalırken, Galatasaray'da da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Galatasaray yönetimi, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Muslera'nın yerine yeni bir yıldız kaleci arayışlarına girdi.

İlerleyen yaşı nedeniyle Muslera yerine daha genç bir kaleci almak isteyen Cimbom, rotasını İtalya'ya çevirdi.

SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da Muslera yerine gelecek isim belli oldu! İşte o sürpriz isim...

BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI BEŞİKTAŞ'TA SANTOS'LA YOLLAR AYRILDI

JUAN MUSSO İZLENİYOR

İtalyan basınında yer alan transfer haberine göre; Galatasaray, Muslera'nın yerini Serie A ekibi Atalanta forması giyen Juan Musso ile görüşmeye hazırlanıyor.

Arjantinli kaleci Juan Mussso'nun Galatasaray'ın transfer listesinde en öne çıkan isim olduğu ifade ediliyor.