İLK VAADİN KAPIYI SÖKTÜRMEKTİ, YAPTI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yüzde 60 rekor oyla seçimi kazanan Ali Çavuş lakaplı CHP’nin Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Köyceğiz Belediyesi önünde Köyceğiz CHP İlçe Başkanı Tanju Satılmış, CHP Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve partililer ve çok sayıda vatandaşının katılımıyla görevine başladı. AK Partili Kamil Ceylan’dan görevi devralan Erdoğan ilk vaadini de gerçekleştirdi. Adaylık sürecinde ‘Kapımız herkese açık olacak’ diyen Ali Çavuş, başkanlık odasının kapısını söktürdü. Erdoğan’ın bu hareketi herkes tarafından büyük alkış aldı.

EN İYİ HİZMETİ YAPACAĞIZ

Köyceğiz İlçe Belediye Başkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Sükûnet içerisinde geçirdiğimiz bir seçim döneminden sonra mazbatamızı aldık. İlçemiz de Belediyemizin vermiş olduğu hizmetlerine kaldığı yerde devam edeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, seçimin seçimde kaldığını, herkesin tercihine saygı duyarak demokrasinin tecellisi olan seçim neticesinde de görev ve yetkinin Köyceğiz halkı tarafından verilen yeni Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte 5 yıl içerisinde Köyceğiz’imize hep birlikte en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca Tüm Köyceğiz Halkına Sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

KAZADA ÖLMÜŞTÜ, ORGANLARI UMUT OLDU KAZADA ÖLMÜŞTÜ, ORGANLARI UMUT OLDU