Muğla - Fethiye kara yolu üzerinde Dalaman Köprüsü'nde meydana gelen motosiklet kazası 2 gencin ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Muğla - Fethiye kara yolu üzerinde Dalaman istikametine doğru ters şeritten giden plakasız motosikletin sürücüsü Hakan Kınayer (21), Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli polis tarafından durdurulmaya çalışıldı. Polisin dur ihtarına uymayan Kınayer ve polis arasnda başlayan kovalamaca Dalaman Köprüsü'ne kadar devam etti. Bu sırada Ortaca istikametine doğru giden 48 RZ 004 plakalı motosiklet sürücüsü Demirhan İrgin (17), karşısından gelen Kınayer ve polis memuru ile kafa kafaya çarpıştı.



3 motosikletin kafa kafaya çarpıştığı kaza bölgesine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi yapan görevliler, Hakan Kınayer ve polis memurunu Ortaca'da özel bir hastaneye, Demirhan İrgin'i Dalaman Devlet Hastanesine kaldırdı.

Yapılan müdahalelere rağmen Hakan Kınayer kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Dalaman Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Demirhan İrgin'in durumunun ağır olduğu ve vücudunda çok sayıda kırık tespit edildiği öğrenildi. İlerleyen dakikalarda ne yazık ki Demirhan İrgin'in de yaşamını yitirdiği bildirildi. Polis memur Ahmet D.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı aktarıldı.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan güvenlik güçleri, çevredeki vatandaşları ve Demirhan İrgin'in yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. 



Bu haber sıcak gelişmedir, detaylar geldikçe güncellenecektir. Lütfen sayfayı tekrar ziyaret ediniz.

KUYUMCUDAN MİLYONLARCA LİRALIK ALTIN ÇALDILAR KUYUMCUDAN MİLYONLARCA LİRALIK ALTIN ÇALDILAR