SAĞDAN BAKARSAN TAVUK, SOLDAN BAKARSAN HOROZ! SAĞDAN BAKARSAN TAVUK, SOLDAN BAKARSAN HOROZ!

Denizli'nin Bozkurt ilçesinin Belediye Başkanı Birsen Çelik, meydana gelen 6 şiddetindeki deprem hakkında konuştu; "Makam odamın duvarı yıkıldı."

Denizli'nin Bozkurt ilçesinde bugün meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem, birçok komşu ilden hissedilmişti. Büyük paniğe neden olan depremde can kaybı yaşanmazken bazı binalarda maddi hasar meydana geldi. 

Depremin etkisini en çok hissedenlerden biri de Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik oldu. Çelik, yaşadığı dehşet anını, "Birden çok hızlı bir şekilde yan apartmanın duvarı üzerimize çöktü. Makam odamın duvarı yıkıldı" sözleriyle ifade etti. Depremin merkez üssü olan Bozkurt ilçesinin Belediye Başkanı, ilçede depremden dolayı can kaybı olmadığını belirtti.



CAN KAYBI YA DA AĞIR YARALANAN YOK

Birsen Çelik, birçok evde hasar oluştuğunu, bazı evlerin çatılarının çöktüğünü ve bazı evlerdeki çatlakların derin olduğunu ifade ederek, bu tür hasarların oluştuğu evlere vatandaşların girmemesi için anons yaptıklarını söyledi. Ayrıca bir iki evin yıkıldığını ancak içeride kimse olmadığı için can kaybı yaşanmadığını belirtti.

MAKAM ODAMIN DUVARI YIKILDI

Deprem sırasında bir şirketle toplantı halinde olduklarını belirten Birsen Çelik, "Sabahtan beri artçı sarsıntılar meydana geliyordu ancak biz aldırmamıştık. Deprem olduğunda yan apartmanın duvarı üzerimize çökerek makam odamın duvarını yıktı. Yıkılan duvar, ilçe emniyetimizin giriş katına indi." ifadelerini kullandı.