Geçtiğimiz günlerde oyuncu İrem Sak'ın TikTok isimli uygulamada paylaştığı bir videoda kullandığı "Çok Sevdim Yalan Oldu" adlı şarkı dünya listelerine oturdu.

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine bağlı bir köyde dünyaya gelen Fatih Bulut (35), oyuncu İrem Sak'ın bir videoda "Çok Sevdim Yalan Oldu" adlı şarkıyı kullanmasıyla dünya listelerinde zirveye oturdu. 20 yaşına kadar babasının yanında çalışan ve 10 kardeş olan Bulut, askerdeyken babasının vefatı üzerine askerden sonra tek başına çeşitli işlerde çalıştı. Askerden sonra kaynakçılık yapmaya başlayan Fatih Bulut, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra düğünlerde ve salonlarda şarkı söylemeye başladı.



Düğünlerde ve salonlarda çıkmaya başladıktan sonra sözü ve müziği kendisine ait birçok şarkı yazan Fatih Bulut'un kaderi "Çok Sevdim Yalan Oldu"  adlı şarkısının sosyal medyada çok kısa bir sürede popüler olmasıyla değişti. Oyuncu İrem Sak'ın paylaşımı ile yoğun ilgi gören şarkıya daha sonra birçok sanatçı destek vererek Bulut'un tanınmasına katkı sağladı.



29 Ağustos 2019'da Netd Müzik tarafından klibi paylaşılan "Çok Sevdim Yalan Oldu" şarkısı şuana kadar 19 milyondan fazla izlendi. Son günlerin en popüler şarkısı haline gelen "Çok Sevdim Yalan Oldu", dünya yıldızı Rihanna'ya kadar ulaştı. Rihanna şarkıyı beğenerek, "Sözlerini anlamıyorum ama insanları eğlendiren bir şarkı olduğu için hoşuma gitti ve beğendim" dedi. 

Evli ve 2 çocuğu olan Fatih Bulut'un 7 boyunca çocuğu olmamış. İlk çocuğunu kucaklamak için de zorlu bir süreç yaşayan genç sanatçı, "Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın" dedi.

Henüz hiç paylaşmadığı 30'a yakın eseri olduğunu belirten Bulut, çok yakında ikinci parçasının hazır olacağı müjdesini verdi.  

TARTIŞMA KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI TARTIŞMA KANLI BİTTİ: 1 ÖLÜ, 1 YARALI