Temmuz 2018'den bu yana Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Haluk Dursun, Van'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, kamuda verdiği hizmetlerin yanı sınara çok değerli bir akademisyen olarak önemli araştırmalar yapmış ve yürütmüştü. Türkiye'nin yetiştirdiği önemli profesörlerden biri olan Dursun'un talihsiz vefatı akademi dünyasını da derinden üzdü.

Edinilen bilgiye göre, Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Bitlis Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin yıl dönümü kutlamaları için alanda inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Van'a doğru hareket eden Dursun, Van'ın Erciş ilçesinin Bayraklı Mahallesi civarında otomobilinin kontrolden çıkması sonucu yamaca çarpmasıyla ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Dursun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Talihsiz kazada Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun'un asistanının da aralarında bulunduğu araçtaki diğer 3 kişi ise yaralandı. Yaralıların tedavisine devam edilirken Dursun'un cenazesi Van'ın Erciş Devlet Hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

OKULDA TAVUKLU PİLAV ÇIKTI, SONRASI FACİA OKULDA TAVUKLU PİLAV ÇIKTI, SONRASI FACİA