Program yapımcısı Rasim Kuluöztürk’ün sunduğu Artı Değer programının bu bölümdeki konuğu Balcım Gurme Şarküteri oldu.

MUĞLA'DA "EGE İHRACAT BULUŞMALARI" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ MUĞLA'DA "EGE İHRACAT BULUŞMALARI" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Balcım Gurme Şarküteri, Ortaca ve Dalaman’da zengin ürün çeşitleriyle ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Balcım Gurme Şarküteri,  kaliteden taviz vermeden lezzet sunuyor. Farklı yörlerden gelen ürünleri Ortacalılarla buluşturan işletme müşterilerinden de büyük beğeni topluyor.

Balcım Gurme Şarküteri, bal,peynir,zeytin,sucuk,pastırma, yumurta, bitkisel ürünler, kurutulmuş ürünler, ceviz ve ev yapımı mantı gibi birçok ürünü bölge halkıyla buluşturuyor.

Balcım Gurme Şarküteri’nin sahibi Ramazan Orhan, Balcım Gurme Şarküteri'nin ilk şubesini Dalaman'da açtıklarını ifade ederek “9 aydır da Ortaca şubemizde hizmet vermekteyiz Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir. Peynir, helva çeşitleri ve süt ürünlerinin yanı sıra reçel çeşitlerinin de satışını yapıyoruz. Köyceğiz balı, tereyağı, bitki çayları, kuruyemiş ve çeşitleri içeceklerde ürün listemizde yer almaktadır” diye konuştu.

Ortaca’da da müşterilerin kendilerini tercih ettiğini ve her geçen gün vatandaşla daha sıcak bir ilişki kurduklarını dile getiren Orhan, “Kaliteye dikkat ederek ürünlerin en iyiysini almaya çalışıyoruz. Ürünlerde marka, kalite ve temizlik önem taşıyor ve müşterilerimiz de buna dikkat ediyor. Pandemiyle birlikte de elle temas edilmeden ürünleri satıyoruz” sözlerini kaydetti.