Muğla’nın Dalaman ilçesinde, yörenin ekonomisine artı değer kazandıracak yeni bir işletmenin hizmete açıldığını, özellikle sizlere duyurmak istiyoruz. Özellikle bugün içinde bulunduğumuz pandemi döneminde, cesaretle yeni bir ticari hamle yapmak zor bir karar. Bu zor kararı tereddüt göstermeden alan iş insanlarını takdir etmemek mümkün değil.

DİDİM'DE FETÖ ÜYESİ 8 KİŞİ KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI! DİDİM'DE FETÖ ÜYESİ 8 KİŞİ KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI!

Bahsettiğimiz zor kararı cesaretle alan Dalaman’ın, emlak sektöründe yıllardır yöre ekonomisine artı değer sunan Paşa Emlak’ın sahibi, iş insanı Sinan Çatar, bu kez yeni bir sektöre atıldı. Sinan Çatar, Paşa Emlak ile birlikte ilçe ekonomisine yeni kazanımlar sunmak, istihdamına katkıda bulunmak ve yeni kazançlar elde ederek yeni yatırımlara yönelmek amacıyla, Dalamanda bu kez Paşa Kuruyemiş’i hayata geçirdi. Sinan Çatar’ı bu cesaretinden dolayı kutluyoruz ve vakit kaybetmeden sizi Paşa Kuruyemiş’in açılışına götürüyoruz.

Paşa Kuruyemiş, Dalaman’ın en merkezi yerinde, Atatürk Caddesi’nde, kalabalık davetli topluluğunun katılımı eşliğinde yapılan açılışla hizmet vermeye başladı. Açılışa; Dalaman’ın iş insanları, siyasetçileri bürokratları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İşletmenin açılışına katılan konuklara lokma tatlısı ikram edildi. Açılış, dualar eşliğinde yapıldı. Yapılan konuşmalarla işletmenin geleceğine dair iyi niyet dilekleri dile getirildi.

Her ürünü yerinden getiren ve müşterilerine kaliteli ürün sunmak ilkesiyle hizmet vermeye başlayan Paşa Kuruyemiş, zengin ürün çeşitleriyle göz dolduruyor. Taze ve lezzetli kuruyemiş çeşitlerinin yanında Paşa Kuruemiş’te lokum ve bitkisel ürün çeşitleri de satışa sunuluyor.

Dalaman’ın merkezinde, Atatürk Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Paşa Kuruyemiş, ilçe yaşayanlarının, kuruyemiş sevenlerin uğrak yeri olmaya nazır güzide bir mekan. Personelinin gülen yüzleriyle müşterilerini karşılayan Paşa Kuruyemiş; ilçede, perakende kuruyemiş satışında; hizmetiyle, kaliteli ürünleriyle, zengin çeşitleriyle öncü olmaya aday.