1 Ölü Haberleri

1 Ölü haberleri ve güncel 1 Ölü gelişmeleri, 1 Ölü ile ilgili tüm video, 1 Ölü fotoğrafları ve 1 Ölü haberleri Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem Haberleri

Gece saatlerinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayan 2 genç ağır yaralandı. Yaralılardan 21 yaşındaki Mehmet Koç olay yerinde hayatını kaybetti.

Milas

Milas-Yatağan karayolunda araç sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Araç şarampole yuvarlandı. Sürücü öldü, yanındaki kişi ağır yaralandı.

Gündem Haberleri

Konya'da iki katlı kerpiç evin alt katında oturan kiracı, evine böcek ilacı döktü. İlacın etkili olması için kapı ve pençeleri...

Gündem Haberleri

İzmir’in Menderes ilçesinde muhtarın kullandığı otomobil, motosiklete arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Gündem Haberleri

Antalya Akseki-Manavgat Karayolu Taşkesiği Mahallesi yakınlarında 20 metre aşağıya uçan otomobilde 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Gündem Haberleri

İzmir’in Menemen ilçesinde düğünde istediği şarkı çalmadığı gerekçesiyle, 1 çocuğu hayattan kopardı, 7 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Mahkeme affetmedi.

Gündem Haberleri

İzmir’in Buca ilçesinde, bir araca yönelik düzenlenen ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıda şüpheli, 600 saatlik...

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl