Afad Haberleri

Afad haberleri ve güncel Afad gelişmeleri, Afad ile ilgili tüm video, Afad fotoğrafları ve Afad haberleri Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem Haberleri

AFAD, Ege Denizi'nde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Gündem Haberleri

AFAD verilerine göre Malatya Doğanşehir'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Köyceğiz

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Marmaris

AFAD, Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.3 büyüklüğünde ve yerin 15.92 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Marmaris

AFAD, Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 büyüklüğünde ve yerin 36.05 kilometre derinliğinde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Datça

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Muğla'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gündem Haberleri

Ege Denizi açıklarında Kuşadası Körfezi ve İzmir'in Menderes ilçesinin merkez üssü olduğu bir deprem meydana geldi. AFAD'ın verilerine göre 3.9...

Gündem Haberleri

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Antalya'nın Alanya ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Ortaca

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Muğla'nın Ortaca ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem olduğunu bildirdi.

Muğla Haberleri

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 şiddetinde asrın felaketi olarak adlandırılan depremin 1. yılında Muğla il AFAD...

Muğla Haberleri

Muğla AFAD Müdür Vekili Gülgün Kaya ve AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdür V. Kutlu Çeler, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret...

Gündem Haberleri

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl