Ekipler Haberleri

ekipler haberleri ve güncel ekipler gelişmeleri, ekipler ile ilgili tüm video, ekipler fotoğrafları ve ekipler haberleri Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri sitemizde


Marmaris

Muğla Marmaris’te gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle bazı mahallelerin sokakları balçıklı çamur kapladı. Ekipler teyakkuza geçti.

Muğla Haberleri

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı ekipleri zehir tacirlerine geçit vermiyor....

Fethiye

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çıktığı yürüyüşte düşerek yaralanan ABD'li turist, ekiplerin yoğun çabaları sonucu hastaneye ulaştırıldı.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesi Güllük açıklarında ticari bir gemide rahatsızlanan vatandaşa Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Ortaca

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bozulan ve hasar gören yollarda onarım ve yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Bodrum

Muğla’nın Bodrum ilçesinden Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçme hazırlığındaki 22 göçmen, jandarma ekiplerince yakalandı.

Bodrum

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dolandırıcılık suçundan 25 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan şahıs, jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

Gündem Haberleri

Kartal’da mobilya atölyesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Menteşe

Muğla’nın Menteşe ilçesinde çeşitli suçlardan aranan şahıs jandarma ekiplerinin operasyonu ile tutuklandı.

Bodrum

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir kuaförden 40 bin TL değerinde kadın saç boyası başta olmak üzere birçok malzeme çalan 3 hırsızlık...

Ortaca

Muğla'da Sahil Güvenlik ve polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, Yunan adalarına kaçmaya çalışan, aralarında meslekten ihraç edilen hakim, polis ve öğretmenlerin...

Seydikemer

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelinini tüfekle vurup cesedini yakan kayınpeder jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı.

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl