Kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem Haberleri

Kız arkadaş meselesi sebebiyle çıktığı iddia edilen kavgada göğsünden tabancayla vurulan 16 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gündem Haberleri

İki akraba aile, alacak-verecek meselesi nedeniyle kavgaya tutuştu. Araya giren Mürsel Kaya, kavgayı ayırmak isterken vurulup öldürüldü. İki kişi ise...

Gündem Haberleri

İki grup arasında silahlı, bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi yaralandı. Olayda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan 16 yaşındaki genç yaralandı.

Siyaset Haberleri

Artvin’in Hopa ilçesinde CHP’nin İl Genel Meclisi aday listesi, gerginliğe neden oldu. Parti binası önünde iki grup arasında kavga çıktı.

Gündem Haberleri

Menzil Cemaati’ni yöneten üç kardeş arasındaki miras kavgası devam ediyor.

Gündem Haberleri

ABD'de iki kişi arasında çıkan kavgada tren raylarına düşen adam, trenin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Gündem Haberleri

Diyarbakır'da kaçak elektrik kontrolü sırasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada silahlar konuştu. 7 kişi yaralandı. Olayda 4 kişi gözaltına alındı.

Gündem Haberleri

İstanbul'da bir grup kız ‘gezmeye gidelim’ diyerek dışarı çıkardıkları arkadaşlarını bir restoranın tuvaletinde darp edip o anları kameraya aldılar. İşte...

Gündem Haberleri

Aydın'da sopa ve bıçaklı kavga; 1'i ağır, 11 yaralı

Fethiye

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Yeni Mahalle Adnan Menderes Bulvarı'nda henüz gerekçesi bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl