Milas Haberleri

milas haberleri ve güncel milas gelişmeleri, milas ile ilgili tüm video, milas fotoğrafları ve milas haberleri Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri sitemizde


Milas

Muğla Milas’ta motosiklet faciası yaşandı. Motosikletin çarptığı yaya olay yerinde öldü, sürücüsü ise ağır yaralandı.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde bir AVM'de beyzbol sopasıyla darbedilen kişinin hastanede hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan şahıs adliyeye sevk edildi.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde belediyeye ait çöp kamyonu 10 metre yükseklikten alt yola düştü. Kazada sürücü hayatını kaybetti.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Milas

Milas 'ta otomobil ile motosiklet çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucunda 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Milas

Milas'ta sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Alican Kırca cinayetinin zanlısı, 12 gün sonra polise teslim oldu.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde, bir otomobilin bisikletle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde inşaatta çalışan bir genç kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu.

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza hakkında polis ekipleri soruşturma...

Milas

Muğla’nın Milas ilçesinde motosiklet ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Milas

Milas'ta postane yokuşu olarak bilinen Belediye Caddesi üzerindeki eski bir bina adeta tehlike saçıyor. Vatandaşlar binanın karşısındaki anaokulunun bulunmasına da...

Milas

Devlet Su İşleri, Milas’ta 2.6 milyon metrekarelik alana baraj yapacak. Bu kapsamda taşocağı, kırma ve eleme tesisi ile beton santralı...

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl