Msb Haberleri

msb haberleri ve güncel msb gelişmeleri, msb ile ilgili tüm video, msb fotoğrafları ve msb haberleri Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem Haberleri

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı bildirildi.

Gündem Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazasında yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er...

Gündem Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Gündem Haberleri

2024 Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu, zamlandı mı?

Gündem Haberleri

MSB: "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi."

Gündem Haberleri

MSB'den kuzey ırak operasyonu ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan hain saldırılar sonucu çıkan çatışmalarda son 24 saate şehit sayımız 12'ye...

Gündem Haberleri

Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor.

Gündem Haberleri

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda, teröristlerce kullandığı belirlenen 11 sığınak imha edildi.

Gündem Haberleri

Şırnak'ta askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Gündem Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Mayıs/ Haziran/ Temmuz döneminde silah altına alınacak yedek subay, astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçlarının belirlendiğini açıkladı.

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl