OTOYOLDA FECİ OTOBÜS KAZASI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR OTOYOLDA FECİ OTOBÜS KAZASI! ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Olay, Niğde’nin merkez ilçeye bağlı Ağcaşar Mahallesi’ndeki bir kıraathanede meydana geldi. 39 yaşındaki Ramazan Gök, kavgalı olduğu akrabası 43 yaşındaki Abdullah Gül ile 52 yaşındaki Ramazan Gök’ün yanına gitti.

Gök, kıraathanede iki akrabası ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü. 39 yaşındaki Ramazan Gök, yanındaki getirdiği tabanca ile dehşet saçtı. Akrabalarına kurşun yağdırdı. Ardından kaçtı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gül ile Gök'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Daha sonra olayı öğrenen Gül ve Gök’ün yakınları B.G. ile İ.G., cinayet şüphelisi Ramazan Gök’ün evine gitti. 2 şüpheli, evde buldukları Gök’ü av tüfeğiyle öldürüp kaçtı.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan, olayla ilgili açıklama yapan Niğde Valisi Cahit Çelik, "Maalesef ilimiz merkez ilçeye bağlı Ağcaşar köyümüzde meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi vefat etti. Olaya karışanlardan biri yakalandı, biri ise firari durumda. Adli süreç devam ediyor. Çok üzüntü verici bir olay. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Arkadaşlarımız şu an köyde gerekli tedbirleri aldılar. En kısa sürede olaya karışan diğer şahsı da yakalamış oluruz" dedi.