İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 81. gününde devam ediyor .İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın elinde tuttuğu rehinelerle ilgili yoğun bir iç baskıyla karşı karşıya olmasına rağmen Gazze'deki saldırıların genişleteceğini duyurdu. Sosyal medyaya düşen bir videoda İsrail askerlerinin toplama kampına benzettikleri bir stadyumda Filistinlileri sadece iç çamaşırları ile beklettikleri görüldü.

Sosyal medyaya düşen bir videoda, İsrail güçlerinin çok sayıda Filistinliyi bir stadyum içinde topladığı görüldü. Donduran soğuk havada üstlerinde sadece iç çamaşırları ile görülen Filistinlilerin tek sıra halinde stadyumda yürüdüğü, daha sonra da dizlerinin üzerine oturduğu görüldü.

Görüntüler sosyal medyada infiale neden oldu. Kullanıcılar İsrail'in insanlık dışı uygulamasına tepki gösterirken, stadyumu da bir toplama kampına benzettiler.

İRAN İSRAİL'E SALDIRI BAŞLATTI İRAN İSRAİL'E SALDIRI BAŞLATTI

Amerikan-İslam İlişkileri Konseyi, görüntüler sonrası İsrail güçlerinin engelli, kadın, yaşlı ve hatta bebek dinlemeden Filistinlilere kötü muamelede bulunduğunu belirterek soruşturma çağrısında bulundu.