14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu kapsamda milletvekili adayları saha çalışmalarını hızlandırdı. İYİ Parti Muğla Milletvekili adayı Ayfer İlhan Öçer de saha çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdürüyor. 28’inci Dönem İYİ Parti Muğla milletvekili adayı Ayfer İlhan Öçer, İYİ Parti Seydikemer ilçe teşkilatı ile birlikte Kabaağaç Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Öçer ziyaret sırasında yaptığı açıklamada; “Baba toprağım Kabaağaç Mahallesinde köylülerimiz, eş dost ve akrabalarımız ile hem bayramlaşma hem de seçim çalışmaları kapsamında beraber olduk. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve bu seçimin önemi ile ilgili bilgilendirmede bulunduk.” ifadelerini kullandı.


Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Muğla milletvekili adayı Ayfer İlhan Öçer, “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıl dönümünü kutluyoruz. Bugün aynı zamanda çocuklarımızın bayramı Onların umutları, hayalleri ve geleceği için büyük bir sorumluluk bilinciyle çalışacak, çocuklarımızın haklarının korunması, eğitimlerinin sağlanması ve sağlıklı bir ortamda büyümelerinin sağlanması ve daha İYİ bir Türkiye’de yaşamaları için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Milli bayramlarımızın eski günlerdeki gibi büyük bir coşkuyla kutlanması, tüm Türkiye’de huzur, umut ve güvenin yeniden tahsis edilmesi için büyük bir özveri ile ülkemizin her yerinde durmadan, yorulmadan ve usanmadan çalışacağız.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

ÖZGÜR ÖZEL'DEN DEVLET BAHÇELİ'YE ZİYARET ÖZGÜR ÖZEL'DEN DEVLET BAHÇELİ'YE ZİYARET