Ziyaretine İYİ Parti Ortaca seçim bürosunda başlayan milletvekili adayı Gülgün Çolakoğlu daha sonra Ortaca esnafını ziyaret etti. Ziyareti sırasında esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti Muğla milletvekili adayı Gülgün Çolakoğlu seçimler için Ortacalı vatandaşlardan destek istedi. Ortaca Kültür Park ziyareti sırasında Haber48'e konuşan Gülgün Çolakoğlu "Her el sıkılacak. Muğla'da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadım." dedi.

ERDOĞAN, BAHÇELİ’Yİ KONUTUNDA ZİYARET EDECEK ERDOĞAN, BAHÇELİ’Yİ KONUTUNDA ZİYARET EDECEK

CHP Ortaca seçim bürosunu da ziyaret eden İYİ Parti Muğla milletvekili adayı Gülgün Çolakoğlu, Ortaca ile ilgili "Ortaca çok güzel. Doğasıyla, insanıyla ülkemizin en güzel yerlerinden birisi." dedi. Türkiye'de her bakımdan bir çöküntü yaşandığını dile getiren Çolakoğlu, "Türkiye'de hukukta, eğitimde, sağlıkta, ekonomide çöküntü yaşanıyor. En önemlisi hukuk ve eğitim diyorum ben. Bizim en büyük projelerimizden birisi eğitimdir. Köy ilkokullarının yeniden açılması bizim projemizdir. Çocuklara sabah kahvaltısı, öğlen yemeği verilmesi bizim projemizdir." şeklinde konuştu.

BU SEÇİM KADINLARIN SEÇİMİ OLACAK

14 Mayıs seçimlerinin kadınların seçimi olacağını belirten milletvekili adayı Gülgün Çolakoğlu; "Muğla hem tarım hem de turizm cenneti. Tarımda çok büyük sıkıntılar var. Hayvancılık sekteye uğramış durumda. Turizm çok büyük zararlara uğradı. Pandemi sürecinde çok sıkıntılar yaşadık. Bunlarla ilgili çok güzel projelerimiz var. Deprem süreci yaşadığımız için bu konularla ilgili politikalarımızı maalesef açıklayamadık ve seçim sürecine girdik. İYİ Parti programına girdiğiniz zaman her konuda bilgilenebilirsiniz.

Bu seçim kadınların seçimi olacak. Atatürkçü, Cumhuriyetçi kadınların seçimi olacak. Ben bir senedir her gün her kapıyı çaldım. Muğla ilinde yüzde 60'ı geçmiştir. Çalmadığım kapı kalmadı. Kadınlarımız çok büyük sıkıntıda. Türk ailesi çöküntüye uğramış durumda. Bunlarla ilgili çok büyük projelerimiz var." dedi.

Esnaf ziyaretleri ile ilgili konuşan Gülgün Çolakoğlu; "Esnafın da işi çok zor. İnsanlarda para yok. Alışveriş yapamıyorlar. Kısacası ekonomimiz çok kötü. Eskiden insanlar kalbiyle oy kullanıyordu. Şimdi midesiyle kullanıyor. Evine ekmek götüremeyen insanlar var. Çocuğunun beslenme çantasına yemek koyamayan anneler var. İnşallah yeni bir anlayışla, yeni bir sistemle insanımızın yüzü gülsün, ülkemizin üstüne güneş doğsun istiyoruz.