İzmir'de Semih Kenan Köse'nin markette yaşanan "Omuz attın" tartışması sonucu hayatını kaybettiği ve sevgilisi Sibel Kabadayı'nın da yaralandığı olayda, güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Şüpheli Sercan Bavkı'nın ifadesine göre, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü” dediği belirtildi. 

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Urla'da yaşanan korkunç olay, bir markette 16 Ekim saat 19.30 civarında gerçekleşti. Kick boksçu Sercan Bavkır, market alışverişi yaptığı esnada müteahhit Semih Kenan Köse ile omuz omuza çarpıştı. Ardından "omuz attın" kavgası büyüyerek cinayete dönüştü.  Detaylar ise olayın görüntülerinin ortaya çıkmasıyla netlik kazanmaya başladı. Söz konusu olayda, "Omuz attın" şeklinde başlayan tartışma, hızla yumruklu bir kavgaya dönüştü. Kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki iki kardeşi de dahil oldu. Bu süreçte Semih Kenan Köse, eline geçirdiği içki şişesini kırarak saldırıda bulundu. Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki çakıyı kullanarak Köse'yi ve yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı. Köse, Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak hayatını kaybettiğibelirlendi. Diğer yandan, Sibel Kabadayı tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.

MAHKEME SONUÇLANDI!

Olayın ardından Sercan Bavkır ve kardeşleri Serkan Bavkır ile Taylan Bavkır, polis ekiplerine teslim oldular. Adli süreçlerin ardından şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayın yaşandığı marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler ise çatışmanın şiddetli bir yumruk ve metal çubukların kullanıldığı bir kavga haline dönüştüğünü gösterdi. Görüntülerde Semih Kenan Köse'nin kanlar içinde kaldığı ve market çalışanlarının müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

PİŞMANLIK DUYDUĞUNU BELİRTTİ

Olayla ilgili devam eden soruşturma kapsamında, şüphelilerden Sercan Bavkır'ın ifadesi de gün yüzüne çıktı. Bavkır, ifadesinde olay nedeniyle derin bir pişmanlık duyduğunu belirterek, Köse'ye yönelik bir saldırıda bulunmadığını iddia etti. Aksine, ayağının kayması sonucu çakının üzerine düşerek yaralandığını ve sonrasında ölüm haberini aldığını belirtti. Bavkır'ın ifadesi, olayın gerçekleşme biçimine dair farklı bir bakış açısı sunarken, soruşturmanın ayrıntılarına ve diğer delillere dayalı olarak ilerleyeceği vurgulandı.

"KORKUTMAK AMACIYLA ÜZERİMDE BULUNAN ÇAKIYI KAPALI BİR VAZİYETTE GÖSTERDİM"

Bavkır'ın İfadesi;   

"Tatlı almak için üç kardeş alışveriş merkezine gittik. Kardeşlerim ekmek reyonundaydı. Ben de bu sırada cep telefonundan mesajlaşmaktaydım. Arkamdan biri beni eliyle itip, 'Hayırlı işler birader' dedi. Yüzüne bakmadan 'Hayırlı işler' diye cevap verdim. Ardından aynı kişi gard pozisyonu alıp, bana sinkaflı küfürler etti. Saldırıp, burnuma yumruk attı. Yanındaki kadınla ayakta güçlükle duruyorlardı. Muhtemelen alkollüydüler. Ardından yanındaki kadın bana karşı saldırıya geçi, tokat ve yumruk attı. Boynumu ve sırt tarafımı tırnakladı.

Bu sırada kardeşlerim de bizi ayırmak için geldi. Kadına kimse müdahale edemedi. Kardeşlerim adamı tuttu. Bu sırada kadın bize ‘Sizi Urla’da yaşatmam. Çevik kuvvet başkomiseriyim. Keserim sizi. Siz bizi tanımıyor musunuz’ deyip, küfretti. Eline ne geçirdiyse bize doğru fırlattı. Ardından olay bir anlığına durdu. Üç kardeş köşeye geçtik. Ardından iki kişiden erkek olanı üzerimize doğru geldi. Korkutmak amacıyla üzerimde bulunan çakıyı kapalı bir vaziyette gösterdim. ‘Durur’ diye düşündüm. Bu sırada kadın ise arka taraftan dolaşıp, yanımıza gelerek bize cam şişeler fırlattı. Kırılan şişelerden dolayı yerler kayganlaştı."     

FETÖ öldü mü, yaşıyor mu? Fethullah Gülen geberdi mi? FETÖ öldü mü, yaşıyor mu? Fethullah Gülen geberdi mi?

  "ADAM ÇAKININ ÜZERİNE DÜŞTÜ"

"Kardeşim Serkan’ın kırılan cam şişeler nedeniyle ayağı kesildi. Ardından çakıyı alarak yine kendisini ‘Gelme’ diyerek uyardım. Kardeşlerim de ‘Git’ diyerek, kendisini uyardı. Kadın arkadan saldırdığı esnada adam da üzerimize doğru geldi. Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı.

Ardından bizi dışarı çıkardılar. Yine bu esnada kadın bize bir şeyler atmaya devam ediyordu. Hatta biz adama müdahale etmek istedik, kadın bana ve kardeşlerime tokat ve tekme attı. Ardından arabaya gidip, dolu bira şişesini boşalttı, arabaya vurup kırmaya çalıştı. Ancak kıramadı ve elinde şişe ile bizim peşimizden kovaladı.”

"KAYARAK BIÇAĞIN ÜZERİNE DÜŞMESİ SONUCU YARALANDI"

"Adam da sadece bir kez burnuma yumruk attı. Ölen kişi benden daha fazla kardeşlerim Serkan ve Taylan’ı dövdü. Ölen kişinin aldığı darbeler de kadının fırlatmış olduğu şişelerden dolayıdır. Çünkü kadını yanındaki kişi de bir ara durdurmaya çalıştı. Olay yerini terk etmedim. Kayarak bıçağın üzerine düşmesi sonucu yaralandı ve öldüğünü öğrendim. Kasıtlı olarak hareket etmedim. Aramızda herhangi bir husumet yoktur. Beni darbeden, hakaret ve tehditlerde bulunan, adının Sibel Kabadayı olduğunu öğrendiğim kadından şikayetçiyim. " 

cinayet davası