Kamçatka sallanmaya devam ediyor!
Rusya'nın Kamçatka Yarımadası'nda 30 Temmuz günü meydana gelen 8,8 şiddetindeki depremin artçıları sürüyor.
Kamçatka’da meydana gelen yüksek şiddetli deprem birçok ülkeyi etkilemiş ve tsunami tehdidi yaratmıştı. Bölgede orta şiddette artı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor.
Kamçatka Yarımadası’nda 2 Ağustos günü bir saat içinde 5 ila 6.2 şiddetleri arasında değişen 3 deprem meydana geldiği bildirildi. Rusya Bilimler Akademisi Jeofizik Servisi’nden yapılan açıklama duyurulan depremlerin yerel saatle 22.32-23.32 arasında yaşandığı öğrenildi.
EN ŞİDDETLİ DEPREMLERDEN BİRİ OLMUŞTU
Tarihin en büyük depremleri arasında yerini alan Kamçatka Yarımadası depremi, 30 Temmuz'da yerel saatle 11.25'te (TSİ 02.25) Rusya'nın doğusunda meydana gelmiş ve şiddeti 8,8 olarak açıklanmıştı.
Bakmadan Geçme





