Olay, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Milas – İzmir karayolu üzerindeki Köşk Mahallesi kırsalında meydana geldi. 34 yaşlarındaki bir erkeği konuşmak için bulundukları yere telefonla çağıran 4-5 kişilik grup, iddiaya göre bu kişiyi silah tehdidi ile etkisiz hale getirdi. Ardından ise inanılmaz bir vahşete imza attı.

ÇIRILÇIPLAK SOYDULAR VE…

Silah zoruyla çırılçıplak soydukları adamın parmaklarına da oje süren kişiler, kadın kıyafeti giydirdikleri erkeğe, defalarca tecavüz ettiler. Olay, vatandaşların direğe bağlı yaralı bir erkeği görüp güvenlik ve sağlık birimlerine bildirmesiyle ortaya çıktı.

MİLAS’TA FECİ KAZA; ÇOK SAYIDA YARALI VAR MİLAS’TA FECİ KAZA; ÇOK SAYIDA YARALI VAR

DİREĞE BAĞLANMIŞ OLARAK BULUNDU

Direğe bağlanmış bu kişinin üzerinde kadın kıyafetinin olduğu, makyaj yapıldığı görüldü. Yaralı halde bulunan adam, ilk ifadesi vahşetin ayrıntılarını ortaya çıkardı. Anlattığına göre her şey bu kişinin çağrıldığı yerde silahla tehdit edilerek etkisiz hale getirilmesiyle başladı.

Kaçırdıkları bu kişiye bağladıkları direkte işkence yapan caniler,  kanlar içindeki mağduru olay yerinde bırakıp kayıplara karıştı. Yaralı, ambulans ile Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TECAVÜZ NEDENİYLE KALIN BAĞIRSAĞI YIRTILMIŞ

Hastanedeki tespitte kalın bağırsağının yırtıldığı anlaşılan ve ağır fiziksel yaralanmaların izlerini taşıyan mağdur, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Jandarma bölgedeki bir marangoz atölyesinin güvenlik kamerasından tespit ettiği olayın faillerini yakalamak çalışma başlattı.

Öte yandan, olaya ilişkin Muğla Valiliği ve Milas Kaymakamlığı’ndan henüz bir açıklama yapılmadı.