MUĞLA’YA MART AYINDA KAR YAĞDI MUĞLA’YA MART AYINDA KAR YAĞDI

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla, ilçede koronavirüs kaynaklı ilk can kaybının yaşandığını duyurdu. Kavaklıdere sakinlerinden Muzaffer Çetiner isimli vatandaşımızın Covid-19 tedavisi gördüğü hastanaede yaşamını yitirdiğini belirten başkan Mehmet Demir şu ifadeleri kullandı;

"Kavaklıdere ilçesi olarak hep birlikte almış olduğumuz önlemlerle, çok uzun bir zaman diliminde Covid-19 salgınından uzak kalmamıza rağmen 12 Ağustos 2020 tarihinde, maalesef ilçemizde ilk vakanın görüldü. Bu tarihten itibaren ilçemizdeki vaka sayısında hızlı bir artış görüldü. İlçe merkezinde 11, Derebağ Mahallesinde 7, Salkım Mahallesinde 4, Çamlıyurt Mahallesinde 1 olmak üzere toplam vaka sayısı 23'e ulaştı. Üzülerek belirtmek istiyorum ki, ilçe merkezi sakinlerimizden Covid-19 tedavisi görmekte olan Muzaffer Çetiner hakkın rahmetine kavuştu. Böylelikle Kavaklıdere ilçesi olarak Covid-19 salgınında ilk can kaybımızı vermiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz.

İnanın bu salgının şakası yok. İlla ki acıları yaşayarak tecrübe etmeyelim. Maske, Mesafe ve Hijyene lütfen biraz daha dikkat edelim. Mevlam'dan Muzaffer Çetiner ağabeyimizin mekanının cennet olmasını temenni ederken tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."