Fethiye

KAYMAKAM ERTAŞ’TAN KURSİYERLERE ZİYARET

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Fethiye Halk Eğitim Merkezi’ni ve Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Kaymakam Ertaş ziyarette kursiyer ve öğrencilerle sohbet etti.

Abone Ol

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor. Esnafları da sık sık ziyaret eden Kaymakam Ertaş Fethiye Halk Eğitim Merkezi’ni ve Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

İlk ziyaretini Fethiye Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü’ne gerçekleştiren Kaymakam İsmail hakkı Ertaş burada kurs faaliyetlerini inceleyerek kursiyerler ile sohbet etti. Kaymakam Ertaş daha sonra Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nadis Kısa’dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş Halk Eğitim Merkezi ziyareti sonrası Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Burada da çalışma atölyelerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Ertaş öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti. Ardından Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Karakaya’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a ziyaretler sırasında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya eşlik etti.