İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yaşanan vahşette Ali K. Ş. tarafından kız arkadaşına laf atması üzerine bıçaklanarak hayatını kaybeden Davut Atakov, sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Almanya'dan sevgilisi Simge Tuğcu'nun da katıldığı cenazede Atakov'un sevenleri son yolculuğuna uğurladı. 

Kadıköy'ün Hasanpaşa Mahallesi'nde 14 Ekim Cumartesi günü saat 03.20 sularında gerçekleşen olayda Davut Atakov, Almanya'dan gelen kız arkadaşı Simge Tuğcu ile birlikte katıldığı bir konser sonrasında, iddiaya göre Ali K. Ş. ile aralarında çıkan laf atma meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Bu tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken, Ali K. Ş. çıkardığı bıçakla Davut Atakov'u ağır bir şekilde yaraladı. Olayın ardından kaçarak uzaklaştı.

 Tuğcu'nun haber vermesiyle birlikte olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Atakov'u ambulansla hastaneye kaldırdı. Atakov, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CENAZEDE KIZ ARKADAŞINDAN DUYGUSAL SÖZLER

Davut Atakov'un kız arkadaşı Simge Tuğcu olayla ilgili şu sözlere yer verdi;

"Ellerimden kaydı gitti. Hiçbir şey yapamadım. Buraya, ona sürpriz yapmaya geldim. Şimdi ise toprağa verdim, gidiyorum. Acım çok büyük, böyle şeyler yaşansın istemezdim. Biz 6 aydır birlikteydik. Ciddi düşünüyorduk. Allah benden aldı onu. Birlikte konsere gitmiştik. Sonra Kadıköy'de olanlar oldu" dedi.

6. KATTAN DÜŞEN İŞÇİDEN ACI HABER 6. KATTAN DÜŞEN İŞÇİDEN ACI HABER

ATKOV'UN ANNESİ OĞULGÖZEL ATAKOV'DAN ACI VEDA

"Bunu yapan insanın, ölmesini istiyorum. Başka bir şey istemiyorum. 23 yaşındaki çocuğumun canını alanın canının alınmasını istiyorum. Ben ancak öyle rahatlarım. Benim yakışıklıma kıyanın ölümünü istiyorum. Oğlumu 5-6 gün önce gördüm, beraber yaşıyorduk. Kız arkadaşını biliyordum, onun da suçu yok. Almanya'dan gelmiş. Onunla beraber çıkıp konsere gitmişlerdi. Geri dönerken bıçaklamış, kalbine saplamış. Birisinin evladını; birilerinin öldürememesi lazım, kıyamaması lazım. Bu kadar basit olmaması lazım. En gözde evladımdı. Ona çok bağlıydım. Yemedim yedirdim, giymedim giydirdim. Ben ona bakmaya kıyamıyordum"