Köyceğiz'de 15 Temmuz şehitleri anıldı
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 15 Temmuz'un 9. yıl dönümünde düzenlenen Mevlid-i Şerif programında, şehitler 56 hatim, dualar ve aşure ikramıyla yad edildi. Etkinliğe Kaymakam Mert Kumcu da katıldı.
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 9. yılı vesilesiyle düzenlenen anma programında, şehitler dualarla, hatimlerle ve aşure ikramıyla anıldı.
RUHLARINA KUR'AN OKUDULAR
Köyceğiz Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikte, ilçe genelinde din görevlileri tarafından okunan 56 Hatm-i Şerifin duası yapıldı. Mevlid-i Şerif programında Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam Hatipler ve Müezzin Kayyımlar, aziz şehitlerin ruhlarına Kur’an-ı Kerim okudu.
Programda konuşan İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, sahih dini bilginin önemi ve vatan sevgisi üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.
ŞEHİTLER İÇİN AŞURE DAĞITILDI
Cuma namazının ardından, Köyceğiz Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Köyceğiz Şubesi iş birliğiyle Aşure Günü dolayısıyla aşure ikramı yapıldı. Aşure, Kerbela şehitleri, 15 Temmuz şehitleri, Pençe-Kilit Harekâtı şehitleri ve tüm vatan uğruna can veren kahramanlar için dağıtıldı.
Programa Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, Kaymakam Kumcu ve Müftü Karagöz’ün vatandaşlara aşure ikram etmesiyle sona erdi.
Bakmadan Geçme





