Edinilen bilgiye göre, dün sabah saat 09:30 sıralarında, Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde yaşanan elim kazada 16 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Kazanın yaşandığı yer ve şekli ise gözleri Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü'ne çevirdi. Bu yaz yaşanan orman yangınında yanan ormanlık alandan baba Hüseyin Daşgın ile birlikte sabah saatlerinde yanık sahaya giden 16 yaşındaki Elektrik Elektronik Teknolojileri 10. Sınıf öğrencisi Süleyman Daşgın, yanık sahadan getirdikleri tomrukları Pınarköy Orman İşletme Tomruk Deposu'na indirirken yaşanan kaza sonucu üzerine devrilen tomruk nedeniyle hayatını kaybetti. 

Dün sabah saat 09:30-10:00 arasında meydana gelen kazada, Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü'nün görev ve yetki alanında olan bir tomruk deposunda yapılan bir iş için kimin, neden ve nasıl 16 yaşındaki bir lise öğrencisine izin verdiği ve görevli personel olmadığı açıkça ortada olan gencin babasına yardım etmek istemiş olsa dahi alanda herhangi bir görevlinin buna nasıl engel olmadığı kafaları karıştırdı. 

Skandal niteliğindeki olayın sonucunda daha hayatının başında olan bir gencimizi kaybettiğimiz bu kazada, tomrukların nasıl devrildiği ise bir diğer sorun. Yaşanan kazada güvenlik tedbirlerinin alınıp alınmadığı, yapılan tehlikeli işi denetlemek için herhangi bir görevlinin o sırada tomruk deposunda bulunup bulunmadığı bilinmiyor. Dahası yaşanan ölümlü kazanın ardından Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü ve Muğla Orman Genel Müdürlüğü'nün ne gibi bir tavır alacağı ve olayla ilgili iç soruşturma başlatılıp başlatılmayacağı ise merakla bekleniyor.

Haber48 gazetesi olarak konunun takipçisi olacağımızı belirtmek ister, hayatını kaybeden genç kardeşimizin başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

ESKİSİ YIKILMIŞTI, YENİSİNDE SONA GELİNDİ ESKİSİ YIKILMIŞTI, YENİSİNDE SONA GELİNDİ