Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Köyceğiz Kordon Boyu'nda faaliyet gösteren Köyceğiz Avangart Cafe ve Restaurant, muhteşem Köyceğiz Gölü manzarası ve misafirlerine sunduğu zengin içerik ile ilçenin elit mekanları arasında gösteriliyor. Her gün yüzlerce misafirini ağırlayan Avangart Cafe ve Restaurant, sunmuş olduğu hizmeti taçlandırmak için canlı müzik etkinliklerine de imza atıyor.

Köyceğiz Avangart Cafe ve Restaurant, 5 Ocak Çarşamba günü Fethiye'nin en güçlü sesleri arasında gösterilen ve bölge halkı tarafından oldukça sevilen Paşa Haktan Koç ve orkestrasının canlı müzik performansıyla misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Sesi ve yaptığı müzik ile misafirlere muhteşem bir müzik dinletisi sunan başarılı sanatçı, sahne performansı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. 

Espirili kişiliği ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Paşa Haktan Koç, söylediği şarkıların yanı sıra anlattığı fıkra ve hayat hikayeleriyle de hayranlarını güldürdü. Köyceğiz'de olmaktan, Avangart Cafe ve Restaurant'ın misafirlerine hitap etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden başarılı sanatçı, orkestrasıyla birlikte yaklaşık 4 saat sahnede kaldı.

KÖYCEĞİZ'DE ORMAN'IN ARACI SAVRULDU: YARALILAR VAR KÖYCEĞİZ'DE ORMAN'IN ARACI SAVRULDU: YARALILAR VAR

Yaklaşık 100 kişilik bir grubu ağırlayan Avangart Cafe ve Restaurant, Paşa Haktan Koç ve orkestrasının canlı müzik performansıyla misafirlerine büyülü bir akşam yaşattı.