Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve İller Bankası tarafından finanse edilen bisiklet ve yaya yolu projesi tamamlanmasıyla açılış, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Muğla MilletvekilleriYelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Muğla Valimiz Orhan Tavlı, İlçe Kaymakamı Mustafa Maslak, Belediye Başkanı Kamil Ceylan , Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İl başkanı Kadem Mete, Kurum amirleri ile birlikte halkın katılımıyla gerçekleşti.

MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI

Proje açılışı, Sayın Kurum, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve öğrenciler ile birlikte bisiklet yolunda bisiklet sürerek gerçekleşti.

Bakan Kurum, açılış sonrasında Belediye hizmet binamıza ziyarette bulundu ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Mustafa Maslak ve Belediye Başkanı Kamil Ceylan‘dan bilgiler aldı.

Belediye çalışanlarına güzel dileklerde bulunan Bakan Kurum, Köyceğiz’in, gelişimini yerinde görmekte ve Köyceğiz 'e hizmet edildiğini bizzat takip etmekten memnun olduğunu belirtti.

Başkan Ceylan, ”Bize her türlü desteği esirgemeyen, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Muğla Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir ve Sayın Yelda Erol Gökcan’a, İl Başkanımız Kadem Mete'ye ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ederim, İlçemiz Köyceğiz halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi ve bakana makamında hediyeler takdim etti.

Köyceğiz Belediyesi, desteğini kendilerinden hiçbir zaman esirgemeyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bultenler