DALKO DALYAN SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ BAŞKANI ARİF YALILI’DAN UYARI! DOĞA HARİKASI DALYAN HERKES KORUMALI! DALKO DALYAN SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ BAŞKANI ARİF YALILI’DAN UYARI! DOĞA HARİKASI DALYAN HERKES KORUMALI!

Köyceğizin Toparlar Mahallesinde Kazancı Çayırı Kaptan Dinlenme Tesisi'nde düzenlenen müsabakalarda, çeşitli kategorilerde birçok güreşçi ter döktü. Güreş müsabakalarının en çok beklenen mücadelesi ise Başpehlivan final müsabakasıydı. Finalde, yağlı güreşlerin en büyük isimlerinden ikisi karşı karşıya geldi.



FİNAL MÜSABAKASINA SAKATLIK DAMGA VURDU

Hamza Köseoğlu ve Ali Gürbüz arasında geçen final müsabakasında, Köseoğlu müsabakanın başında talihsiz bir an yaşadı ve sağ dirseğinde daha önce yaşadığı sakatlık nüksetti. Hakemler tarafından sağlık personelleri sahaya davet edildi ve Köseoğlu'na ilk müdahalesi sahada yapıldı. Ali Gürbüz, Hamza Köseoğlu'nun yanına gelerek bir süre konuştu. Müsabakaya devam eden iki güreşçi arasında mücadele çok uzun sürmedi. Sağ dirseğindeki sakatlığa rağmen elinden geldiği kadar direnen Köseoğlu, Ali Gürbüz'ün hamlesine direnemeyerek rakibi tarafından sırtı yere getirildi. 



Müsabakadan galip ayrılan Ali Gürbüz, böylelikle bu sezon aldığı galibiyetlere bir yenisi daha ekledi.

HAMZA KÖSEOĞLU RAKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Müsabakanın ardından Haber48 mikrofonlarına konuşan Hamza Köseoğlu, "Maçın ortalarında talihsiz bir an yaşadım. Daha önce yaşadığım sakatlık nüksederek tekrarladı. Müsabakaya devam etmek için elimden geldiği kadar direndim ancak kısmet, burada birinci olmak Ali kardeşime nasipmiş. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi. Hamza Köseoğlu'nun Ata sporu Güreş'e yakışır tavrı, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.



ALİ GÜRBÜZ'E SEVGİ SELİ

Müsabakanın ardından Ali Gürbüz'ün çevresini saran onlarca genç, yaşlı vatandaş sevgi seli oluşturdu. Yaşlı bir teyzenin, "Oğlum, Allah sağlık sıhhat versin. Seni çok seviyorum, seni görebilmek için her maçına geliyorum. Buraya da Antalya'dan geldim." diyerek Ali Gürbüz'e sevgisini gösterdi. Yaşlı bir adam ise Ali Gürbüz'ün yanına gelerek başından öptü ve tebrik etti. Çevresindeki hayranlarını kırmayan ve hepsiyle fotoğraf çektiren Ali Gürbüz, yaşlı vatandaşlarla da kısa kısa konuştu. 



MADALYA VE KUPALARI KÖYCEĞİZ KAYMAKAMI, KÖYCEĞİZ BELEDİYEBAŞKANI VE GÜREŞ AĞASI VERDİ

Başpehlivan Müsabakaları'nda üçüncü olan Orhan Okullu'ya 3.'lük madalyasını ve kupasını Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan verdi.

Finalde ikinci olan Hamza Köseoğlu'na 2.'lik madalyasını ve kupasını Köyceğiz Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Salih Birinci verdi.

Köyceğiz Belediyesi 7. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde birinci olarak Başpehlivan olan Ali Gürbüz'e 1.'lik madalyası ve kupası Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu verdi.



MÜSABAKALARA CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ BURAK ERBAY DA KATILDI

Köyceğiz Belediyesi 7. Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne,  CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay ailesiyle birlikte katıldı. Yoğun katılımın olduğu güreş müsabakalarına bölgenin önde gelen iş adamları da geldi.