Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde, Köyceğiz Belediyesi 2020 yılın ilk toplantısını Belediye Başkanı Kamil Ceylan Başkanlığında 07.01.2020 Salı günü saat 15.00 de, Belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Yılın ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Ceylan, "Tüm Meclis Üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz. 2020 yılı hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun. Meclis üyelerimizden meşlektaşım, Zekeriya Erek'e huzurunuzda bir kez daha geçmiş olsun, kendisine acil şifalar dilerim.
2019 yılında Köyceğiz Belediye Meclisi olarak birlik ve beraberlik içinde, siyasi kimliğe bürünmeden, hizmet için özveri ile çalıştık. 2020 Yılında da Köyceğiz’imizin gelişimine katkı sağlayacak projeler üretmek için çalışmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmaları için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Köyceğiz de yaşamaktan ve bu İlçeye hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Ocak ayı meclis toplantısında alınan kararların İlçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.



Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda;


1-Bütçe Denetim Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonuna üye seçilmesi konusu görüşüldü. Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde, 2020 Yılı Plan ve Bütçe Komisyonuna Meclis Üyelerimizden; Ferudun Tahtalı, Zekai Aydın ve Metin Yerlikaya seçildiler.
Bütçe Denetim Komisyonuna Meclis Üyelerimizden; Fatih Ölemez, İskender Sertkaya, Celal Yenidünya seçildiler.
İmar Komisyonuna Meclis Üyelerimizden; Melda Özden, Mehmet Ali Acet ve Okan Yatkın seçildiler.

2-Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazların 2886 sayılı kanunun 45. Maddesine göre yapılacak kiralama sürelerinin 5 yıl olarak belirlenmesi hususu görüşüldü.

3-Belediyemize ait C-7 numaralı norm kadro cetvelinin G.İ.H. sınıfında boş olarak bulunan 6 adet 6. derecelik memur kadrosundan 1 adetinin personel ataması yapılacağından dolayı iptal ihdas edilerek 5.nci derecelik Tahsildar kadrosuna çevrilmesi konusu görüşüldü.

MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI; PANİK OLUŞTU MUĞLA YİNE DEPREMLE SARSILDI; PANİK OLUŞTU

4-Köyceğiz Belediyesi işletmelerinin 2020 yılı fiyat tarifeleri konusu görüşüldü.

5-Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hazırlanan Sosyal Yardım İşleri Yönetmeliği konusu görüşüldü.