Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, ilçede görev yapan ve görev süreleri dolarak yurdun farklı yerlerine atanan hakim ve savcılara veda yemeği verildi.

Veda Yemeğine, Köyceğiz İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, çok sayıda kamu görevlisi ve Köyceğiz Adliye personeli katıldı.
Köyceğiz ilçesinde görev yapan 2 hakim ve 2 savcı yurdun çeşitli yerlerine yükselerek atandılar. Köyceğiz Adliyesinde 3 yıldan beri görev yapan Köyceğiz Asliye Hukuk Hakimi ve İlçe Seçim Kurulu Başkanı Nurten Uslu Diyarbakır Hakimliğine, 1 yıldır görev yapan Asliye Ceza ve Sulh Ceza Hakimi Hatice Koray Sari Fethiye Hakimliğine, Köyceğiz Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Duldar Adana Cumhuriyet Başsavcılığına, Köyceğiz ilçesinde 3 yıldan beri görev yapan Cumhuriyet Savcısı Burçin Ekmekçi İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Savcılığına atandılar.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, yapmış olduğu konuşmasında; Çalışmasında Köyceğiz’deki kamu görevlilerimizin, takdire şayan bir çalışma ortamı var. Bundan hiç şüphesiz başta Cumhuriyet Başsavcımız, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlarımızın, Hâkim, Savcılarımızın büyük rolleri var. İlçemizde başarılı görev yapan Hâkim ve Savcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diliyorum Ben kendilerine burada yapmış oldukları bu işbirliği görev, hizmet münasebetiyle vermiş oldukları emeklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi. Belediye Başkanı Ceylan, hakim ve savcılara Köyceğiz’de ki hizmetlerini anısına teşekkür belgesi ve plaket takdim ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

MUĞLA İÇİN KORKUTAN DEPREM UYARISI! MUĞLA İÇİN KORKUTAN DEPREM UYARISI!