KÖYCEĞİZ'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI EL DEĞİŞTİRDİ KÖYCEĞİZ'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI EL DEĞİŞTİRDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle düzenlemiş olduğu kurum ve kuruluşlar arası voleybol turnuvasına bu yıl 12 Takım katıldı. 

Düzenlenen turnuvada, Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü'nün takımı üçüncü, Köyceğiz Devlet Hastanesi'nin takımı ikinci olurken, daha önceki yıllarda da olduğu gibi Türk Hava Kurumu'nun takımı turnuvadan birinci ayrıldı.



ANNE VE ANNEANNELERİN SPORDAKİ BAŞARISI

Türk Hava Kurumu'nun voleybol takımını oluşturan Bilge Kınalı, oluşturduğu takım hakkında bilgiler verdi. Kınalı, "Türk Hava Kurumu takımı anne ve anneannelerden oluşan Kadın ağırlıklı bir takım. Daha önce Voleybol oynamış veya oynamamış olan kadınların bir araya gelerek oluşturdukları bir takım. Takviye olarak Genç Kanat üyeleri ile birleşerek Kurumlar arası turnuvalara katılıyoruz. Amacımız İlçemizde yapılan turnuvalarda Kadın oyuncuların da olması. Bizler de varız demek istiyoruz.

Köyceğiz Kadın Voleybol takımı olarak İlçe dışındaki Turnuvalara katılarak İlçemizi temsil etmeye çalışıyoruz ve bu mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Muğla Büyük Şehir Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Kadınları Voleybol Turnuvası'na katıldık. Bize verdiği destekten dolayı Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’a teşekkür ediyoruz" dedi.



"BİZE KATILMAK İSTEYEN TÜM KADIN VE GENÇ KIZLARI BEKLİYORUZ"

Haftanın iki günü antrenman yaptıklarını ve Köyceğiz'deki kadın ve genç kızları aralarında görmek istediklerini belirten Bilge Kınalı, "Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün katkılarıyla hafta da iki gün (Salı-Perşembe) antrenman yapıyoruz. Müdürlüğümüze ve personeline bizlere katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bize katılmak isteyen tüm kadınlarımızı ve genç kızlarımızı bekleriz" ifadelerini kullandı.