KÖYCEĞİZ'DE ORMAN'IN ARACI SAVRULDU: YARALILAR VAR KÖYCEĞİZ'DE ORMAN'IN ARACI SAVRULDU: YARALILAR VAR

Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz'in Hamit Köy Köprüsü mevkisinde meydana gelen silahlı yaralama olayında, Durmuş B. (23) ile Berat Y. (23) aralarındaki kişisel bir meseleden dolayı tartıştılar. Bu sırada Durmuş B.'nin, amca oğlu olan Murat S.'yi (26) arayarak haber vermesi üzerine, kuzeni ille Berat Y.'yi barıştırmak isteyen Murat S., bir diğer kuzeni olan Serkan S.'yi (26) de yanına alarak tarafları barıştırmak için olay yerine gitti. İki taraf konuşarak kavgayı çözüme kavuşturduktan sonra, Murat S. ve beraberindeki iki kuzeni olay yerinden ayrılmak üzere geriye döndükleri sırada Berat Y. beraberinde getirdiği pompalı tüfek ile üç kuzenin arkasından 9 el ateş etti. Tüfekten çıkan kurşunların 6 adedi Serkan S.'ye, 3 adedi ise Murat S.'ye isabet etti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesi üzerine, olay yerine Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ve Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden ekipler gönderildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, kurşunların isabet ettiği iki kuzene ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 6 kurşunun isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Serkan S. ve 3 kurşunun isabet ettiği Murat S. aynı gece Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Jandarma ekipleri tarafından yakalanan Berat Y. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde yoğun bakımda tutulan Serkan S.'nin, akciğer ve böbreğinin yanı sıra vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar sonucu durumunun ciddiyetini koruduğu ve genç adamın bir böbreğinin alınacağı öğrenildi. 

Sol el baş parmağı parçalanan, bir kurşunun baldırını delip geçtiği ve son kurşunun ise beline isabet ettiği Murat S.'nin ise, yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildiği ancak belindeki kurşunun Marmaris Yücelen Hastanesi'nde önümüzdeki günlerde yapılacak olan bir operasyonla çıkartılacağı öğrenildi.

(Serkan S.)