BAŞKAN, YARDIM ETMEK YERİNE KAÇTI BAŞKAN, YARDIM ETMEK YERİNE KAÇTI

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Takımı Minikler Türkiye 3.'sü Güldane Çakır ve Lavinya Kazancıoğlu, Milli Takım Kampı'na davet edildi.

Köyceğiz Belediyespor Bayan Güreş Antrenörü Elis Yıldız ‘ın yetiştirdiği ve geleceğin sporcusu olarak görülen Güldane Çakır ve Lavinya Kazancıoğlu Türkiye Şampiyonasında göstermiş oldukları başarılı performans sonrası Milli Takım Kampına davet edildi.


Başarılı sporcuların Antrenörü Elis Yıldız; ”Güreşçilerimiz Güldane Çakır ve Lavinya Kazancıoğlu Milli Takım Kampına davet edilmesi bizleri onurlandırdı. Umarım bundan sonrada Köyceğiz’imizin çocuklarından daha nice Milliler elde etme şansı bizlere doğar. Bu başarılarından dolayı sporcularımı kutluyorum, başarılarının devamı diliyorum. Sporcu dostu ve sporcuların en büyük destekçisi olan Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ın bizlere sağladığı imkânlar ve verdiği desteklerden dolayı; Başkan’ımız Kamil Ceylan’a bir kez daha teşekkürlerimizi sunarak, daha çok başarılar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’ın yaptığı konuşmasında; “Ata sporumuz güreşte Muğla’mızı ve ilçemizi temsil eden evlatlarımızı, ailelerini ve antrenörleri Elis Yıldız’ı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bizlere haklı bir gurur yaşattılar. Genç nüfus anlamında ülkemizin büyük bir potansiyeli var. Ata sporumuz güreşin yaşaması ve sonraki nesillere aktarılmasında bizim için önemli bir görevdir. Milli sporumuzu desteklemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Güreş sporuna gönül vermiş her bir gencimizi bu yolda sonuna kadar destekliyoruz. Şampiyon güreşçilerimizin Milli Takım Kampı’nda daha büyük başarılara imza atmalarını temenni eder, elde ettiği başarıları için takımımıza çok teşekkür ediyorum”dedi.