MUĞLA İÇİN KORKUTAN DEPREM UYARISI! MUĞLA İÇİN KORKUTAN DEPREM UYARISI!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu Başkanlığında, Çocuk Koruma Koordinasyon Toplantısı ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı ve 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında, Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu başkanlığında, kurul üyelerinin katılımıyla Köyceğiz Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu Başkanlığında yapılan toplantılara; Belediye Başkanı Kamil Ceylan, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten, İlçe Emniyet Müdür V. Abdullah Erdem, Köyceğiz Meslsk Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ulusoy, İlçe Tarım ve Orman Müdürü V. H. Abdulhamit Han Mukyen, Orman İşletme Müdürü Hakan Zeybek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Ethem Uca, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Havva Demir Mor katıldı.

Çocuk Koruma Koordinasyon Kurulu Toplantısında, çocuk koruma kanununa göre verilen koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilmesi amacıyla ilçe koordinasyon kurulunun çalışma, usul ve esasları hakkında, bilgilendirme yapılarak, kurumların bu konular üzerinde daha önceden geliştirdikleri projeler ve çalışma aşamasında oldukları projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Köyceğiz Kaymakamı Erdinç Dolu, kurum amirlerinden konunun önemi doğrultusunda daha titizlikle çalışmalarını ve konuyu resmi görevlerinin ötesinde bir hassasiyetle takip etmelerini istedi.

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısında, Köyceğiz ilçesinin genel asayiş durumu, bağımlılıkla mücadele ve alınacak tedbirler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, madde bağımlılığı ile mücadelede gelinen nokta hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.