KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ

Muğla'da gerçekleştirilen 28.Geleneksel Seydikemer Belediyesi Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, Köyceğiz Belediyespor sporcuları 3 madalya aldı.

25 Ağustos 2019 Pazar Günü Seydikemer Belediyesi tarafından Seki Mahallesi Zümrüt Çayırı’nda gerçekleştirilen güreşlere, çeşitli illerden 46’sı başpehlivan, 527 sporcu katılım sağladı.Yapılan müsabakalar sonucunda Köyceğiz Belediyespor sporcularından, Yusuf Güldağ Minik-1 boyunda 3. olarak Bronz madalya, Kenan Eygi Minik-2 boyunda 1. olarak Altın madalya, Kenan Aydın Başaltı boyunda 3. olarak Bronz madalya aldılar.



Köyceğiz Belediyespor Güreş Antrenörü Kürşat Çimen; ”İlçemiz Köyceğiz’imizin çocuklarından, bireysel sporların en zorlarından biri olan güreş spor dalında, Seydikemer Belediyesi tarafından Seki Mahallesi Zümrüt Çayırı’nda gerçekleştirilen güreşlerde, Köyceğiz Belediyespor Erkek Güreş Takımı’nın almış olduğu 3 madalya beni çok mutlu etti. Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor ile bağdaştırıp başarılı nesiller yetiştirmek. Umarım bundan sonra da Köyceğiz’imizin çocuklarından daha nice şampiyonluklar ve madalyalar elde ederiz. Katkıları ve destekleri ile bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Köyceğiz Belediye Başkanımız Kamil Ceylan’a bize vermiş olduğu emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Köyceğiz Belediyespor Erkek Güreş Takımı sporcularını başarılarından dolayı kutlayan Başkan Ceylan; ”Ata sporumuz güreşte, Muğla’mızı ve ilçemizi Seki Mahallesi Zümrüt Çayırı’nda gerçekleştirilen güreşlerde temsil eden evlatlarımızı ve antrönerleri Kürşat Çimeni başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Milli sporumuzu desteklemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz. Güreş sporuna gönül vermiş her bir gencimizi bu yolda sonuna kadar destekliyoruz. Şampiyon güreşçilerimizin önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atmalarını temenni eder, elde ettiği başarıları için takımımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.