KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ KÖYCEĞİZ BELEDİYE BAŞKANI'NIN İLK İCRAATI USTALARI ALARMA GEÇİRDİ

19 Eylül Gaziler Günü, Köyceğiz'de günün anlam ve önemine uygun, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında " Kontrollü Sosyal Hayat" kapsamında hazırlanan program çerçevesinde düzenlenen törenle anıldı.

İlçe Kaymakamı Erdinç Dolu, İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Atille, İlçe Belediye Başkan V.Fatih Ölemez, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Ermiş, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Ten, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri ile siyasi parti ilçe başkanları, Şehit ve Gazi aileleri ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinin de katılımı ile Çelenk Sunma töreni, 19 Eylül 2020 tarihinde saat 10.00 ‘da Hükumet Konağı önündeki Atatürk Anıtında gerçekleştirildi. Köyceğiz Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Jandarma Astsubay Bedriye Taylı tarafından yapıldı.